Informació general

Condemna

L'Ajuntament de Cambrils condemna l'assassinat d'una jove de Reus, víctima de la violència masclista

Per Redacció

El passat divendres al migdia es va guardar un minut de silenci a les portes de la Casa de la Vila
El passat divendres al migdia es va guardar un minut de silenci a les portes de la Casa de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

El passat divendres al migdia, l’Ajuntament de Cambrils va condemnar amb contundència l’assassinat —dimecres passat– d’una jove de Reus, víctima de violència masclista, i va expressar el condol a la seva família i amistats. L’alcaldessa, Camí Mendoza, juntament amb tots els regidors i regidores del consistori i d'altres persones es van concentrar davant les portes de l’Ajuntament per fer un minut de silenci i manifestar el seu rebuig a la violència contra les dones.

“Ens trobem davant un acte cruel de violència contra les dones que no podem obviar i que representa el major exponent de la desigualtat de les dones i els homes en la nostra societat”, va afirmar l’alcaldessa, que ha fet una crida a la ciutadania a mostrar el rebuig sistemàtic i contundent davant de qualsevol forma de violència masclista per poder avançar en la seva erradicació. Finalment, l’alcaldessa va insistir en què les dones que la pateixin o qualsevol ciutadà o ciutadana que conegui alguna dona que la pateixi, contacti amb algun dels serveis de proximitat, que de forma totalment gratuïta i confidencial, ofereixen informació, assessorament i atenció especialitzada.

 

L’Apunt

Serveis de proximitat
SERVEIS D’URGÈNCIES 24H: Telèfon gratuït/confidencial de l’Institut Català de les Dones, que presta atenció en diferents idiomes: 900 900 120 i/ o al correu electrònic 900900120@gencat.cat; Serveis mèdics: 061; Cossos de seguretat: 112; Policia local: Plaça de l’Ajuntament núm. 4. Tel. 977 79.45.66/ 092; Comissaria de Mossos d’Esquadra: Grup específic d’atenció a la víctima .Av. Adelaida, 46; Hospital lleuger de Cambrils: Plaça de l’Ajuntament, núm.2. Tel. 977.36.30.74/977.36.16.52

SERVEIS D’ATENCIÓ AMB HORARI:Serveis Bàsics d’Atenció Social: C/ St. Plàcid,5. Tel 977.36.81.90 Horari: de dilluns a divendres de 8h a 15h; Servei d’Informació i Atenció a les Dones: Pl. Ajuntament 4. Tel 977.79.45.79 Horari: de dilluns a divendres de les 8h a les 15h i/o per correu electrònic siad@cambrils.org; Xarxa d’Atenció a la Víctima, ubicada a les dependències de la policia local. Plaça de l’Ajuntament, núm.4. Telèfon 977 79.45.66.

Comenta aquest article