Esports

Esports

L’Ajuntament va invertir 138.000 euros en actuacions als equipaments esportius durant el 2018

Per Redacció

Imatge de la piscina municipal
Imatge de la piscina municipal | Lluís Rovira i Barenys

La regidoria d’Esports va invertir durant l’any 2018 un total de 138.069 euros per millorar el conjunt d’instal·lacions esportives del municipi. Concretament, es van invertir 65.948 euros al Palau d’Esports i 72.121 euros a la zona esportiva municipal.

Al Palau Municipal d’Esports, bona part de les actuacions han estat a la piscina coberta municipal, on s’han refet les juntes de la vorada dels dos vasos, s’han millorat les vàlvules als acumuladors, s’han renovat els assecadors, s’han instal·lat nous canviadors per nadons, s’ha substituït la porta de pas a la piscina i s’ha incorporat nou material com un neteja-fons o sureres pels carrils. A banda, s’han millorat les mesures contra incendis i els equips de megafonia de les sales d’activitats, s’ha adquirit un projector per la sala d'spinning i s’ha canviat la porta entre els pavellons.

Pel que fa als camps de futbol de la zona esportiva, l’actuació més destacada ha estat la renovació total dels equips d’aigua calenta (acumuladors i calderes) dels vestidors de la pista coberta i del camp de futbol 3. També s’han instal·lat noves porteries retràctils, una xarxa de protecció de fons a la carpa, s’han comprat banquetes, taules, cadires i carpes, s’ha renovat parcialment la megafonia del camp de futbol, s’ha creat una nova pista esportiva equipada amb gespa artificial amb el seu corresponent equipament esportiu, s’ha adquirit una nova màquina segadora per la pista d’atletisme i un scooter elèctric com a mitjà de transport lleuger i ràpid.     

Actualment, s’està treballant en un nou conjunt d’actuacions i millores com la instal·lació de llums LED a la piscina, als dos pavellons i al camp 1, o la renovació dels sistemes d’aigua calenta de la pista d’atletisme. El regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, ha destacat que totes aquestes actuacions estan dirigides a la ciutadania, usuaris o abonats a les instal·lacions esportives, i al conjunt d’entitats i clubs esportius, i també a potenciar el municipi com a destinació de turisme esportiu de referència, acollint i organitzant diferents estatges, tornejos i lloguers d’instal·lacions.

 

Comenta aquest article