El CB Cambrils femení es desfà amb comoditat del cuer del grup, el Bàsquet Teresianes

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Berta Ruiz
Tercera Categoria Femenina, Grup 2

Hyundai CB Cambrils 85 - Bàsquet Teresianes-s21 33

Després de rebre la visita del líder –la jornada anterior–, l'equip rebia al cuer de la classificació, el passat cap de setmana. Les cambrilenques van començar molt desencertades de cara a cistella, desaprofitant moltes ocasions clares. Només la bona defensa va fer que el rival no donés un ensurt en la primera part. La segona part va ser una altra cosa, sobretot en un tercer quart inesperadíssim en el què el CB Cambrils va ser capaç d'anotar 30 punts, gairebé els mateixos que havien aconseguit en els dos primers períodes (31-13). Per acabar, l'equip va rematar el partit en l'últim quart aconseguint el tanteig més gran del que va de temporada.