Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Música

L'Hospitalet de l'Infant acollirà un nou cicle de conferències sobre la música aquest mes de febrer

Per Redacció

Cartell del cicle de conferències musicals
Cartell del cicle de conferències musicals | Cedida

Amb una conferència titulada «El compromís del rock català amb la normalització musical lingüística 1978-1985», a càrrec del músic i escriptor Jordi Català, s’inaugurarà el proper dilluns 4 de febrer, a les 19.30h, el cicle de conferències “Febrer Musical”, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest cicle està organitzat pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb el patrocini de la Regidoria de Cultura.

Inclou quatre conferències, una per a cada dilluns del mes de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, exactament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria, que tenen estudis relacionats amb la música.

La segona conferència, la de l’11 de febrer, durà per títol «Els anys 70. Música de transició» i la donarà Joan Maria Martí Mendoza, diplomat en Educació Musical i llicenciat en Història i Ciències de la Música. La tercera, prevista per al 18 de febrer, tractarà sobre “Música i cinema (2a part)”, una temàtica que ja va tractar l’any passat la ponent, Núria Medrano Torres, llicenciada en Història i Ciències de la Música i diplomada en Educació Musical. De la quarta conferència, titulada “Victòria dels Àngels, més enllà d’una veu”, se n’ocuparà, el 25 de febrer, M. Carme Domingo Belando, doctora en Història i Història de l’Art i Títol Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Més detalls a: www.vandellos-hospitalet.cat