Informació general

Empresariat

La FECAM i la UB s'uneixen a la candidatura de Jordi Just i Berta Cabré per presidir la Cambra de Comerç de Reus

Per Berta Ruiz

Ahir al matí es va escenificar l'adhesió de la FECAM i la UB a la candidatura Tots Som Cambra. D'esquerra a dreta: Berta Cabré, Enrique Arce, Victorià Luque i Jordi Just
Ahir al matí es va escenificar l'adhesió de la FECAM i la UB a la candidatura Tots Som Cambra. D'esquerra a dreta: Berta Cabré, Enrique Arce, Victorià Luque i Jordi Just | Berta Ruiz

La Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM) i la Unió de Botiguers de Cambrils (UB) van escenificar, ahir al matí, la seva adhesió i el seu suport a la candidatura de la plataforma Tots som Cambra –encapçalada per Jordi Just– que concorrerà a les eleccions de la Cambra de Comerç de Reus, el proper mes de maig. L'acompanya, al capdavant del projecte, la cambrilenca Berta Cabré, expresidenta i actual vicepresidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, juntament amb d'altres figures destacades del sector empresarial del territori. 

Ahir, a la signatura de l'adhesió hi van ser presents tant Jordi Just com Berta Cabré, així com el president de la FECAM –Victorià Luque– i el president de la UB, Enrique Arce. Jordi Just va comentar que si la seva candidatura resulta la guanyadora, "volem que la Cambra de Comerç tingui un pes important en la territorialitat i en les comissions de treball. Tenim un grup d'empresaris amb molta experiència per tirar endavant les diferents comissions com la de turisme, la d'indústria, la comissió d'agroindústria –motor econòmic del territori–, la d'infraestructures i economia circular i la de comerç. Hi ha comerç a Reus, però també a Cambrils, a Gandesa o a Montblanc... Volem unir esforços per dissenyar un comerç de proximitat, sota un mateix paraigües i per fer més força". A la seva candidatura, Berta Cabré és la Coordinadora de Turisme i responsable de la candidatura al Baix Camp. Segons va comentar Cabré, "la importància de turisme al nostre territori és clau i la plataforma vol donar-li molta rellevància. Jo estic molt vinculada i hi treballarem juntament amb d'altres professionals del sector".

Per part de la FECAM, Victorià Luque va comentar que es van rebre les dues candidatures que es presenten a les eleccions i que, després que la junta valorés ambdós programes, "la FECAM va decidir donar suport a l'opció de Jordi Just i la Berta Cabré, una persona que està molt qualificada per aquesta tasca". En una mateixa línia es va expressar el president de la UB, Enrique Arce.

Teixit empresarial de les cinc comarques de la demarcació

Tots Som Cambra es presentava en públic el passat mes de nombre, però el projecte de treball es va iniciar ara fa un any. A la comtessa electoral per presidir l'ens comercial i empresarial, hi concorrerà l'altra candidatura liderada per l'empresària Àgata Girbes. La plataforma, que ja compta amb el suport actiu de més de 100 empresaris, continua treballant en dues direccions: la incorporació d’empreses, gremis i associacions a la seva plataforma i, en paral·lel, l’elaboració d’un programa de govern que incorpora les necessitats reals del teixit empresarial de les 5 comarques de la demarcació de la Cambra de Reus (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta).

Comenta aquest article