Esports

Hoquei

Un Cambrils CH molt lluitador guanya al Riudebitlles en un final de partit d'infart

Per Redacció

El Cambrils CH es va imposar el Riudebitlles en el partit disputat el passat dissabte a la tarda
El Cambrils CH es va imposar el Riudebitlles en el partit disputat el passat dissabte a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei               Segona Catalana               Grup D

Cambrils CH 3 - CP Riudebitlles 2

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat dissabte, al Riudebitlles per 3 a 2 en un partit emocionant fins a l'últim moment. El partit va començar amb arribades a ambdues porteries. Els locals van estavellar unes quantes pilotes al pal que els impedien posar-se per davant en el marcador. Tot i les clares ocasions de l'equip cambrilenc van ser els visitants els que es van posar per davant amb un ràpid contraatac a falta de cinc minuts per acabar la primera part. Un minut més tard, el Riudebitlles va ampliar el marcador amb un remat que va desviar un defensor local cap al fons de la porteria. Tot i el bon joc, el Cambrils marxava al descans amb desavantatge de 0 a 2 al marcador.
En la segona part, el guió va ser el mateix, amb arribades a les dues àrees. El porter visitant va evitar el primer gol amb una gran aturada amb el casc. Per sort, els locals van reduir distàncies amb un gol de Javi que va aprofitar el rebot del porter. Amb l'1 a 2 al marcador, els visitants van desaprofitar una falta directa aturada pel porter local, Oriol. Els cambrilencs, amb un joc dinàmic, van seguir treballant per aconseguir l'empat que va arribar amb un gol d'Adrià a falta de 7 minuts. Als últims minuts, el porter del Cambrils CH –Oriol– va treure dues gran aturades amb el casc que van evitar que el Riudebitlles es tornés a posar per davant. A falta de 10 segons pel final del partit, Javi va marcar el 3 a 2 definitiu i donava uns tres punts molt treballats davant del vuitè classificat.
El proper dissabte 2 de febrer, el Cambrils CH rep el quart classificat, el Sant Ramon de Vilafranca. Serà a les 19 hores al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article