Futbol sala

El Laguna perd el seu primer partit i ho fa a casa davant La Sentiu

El Laguna va perdre el seu primer partit de lliga, aquest passat dissabte, davant La Sentiu | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana          Grup 3

CFS Laguna 2 - OC La Sentiu 6

Primera derrota de la temporada del Laguna. L'equip cambrilenc, a més, va caure derrotat a casa per un contundent resultat i davant el seu immediat perseguidor a la taula classificatòria, el La Sentiu. El partit va començar bé pels cambrilencs que s'avançaven en el marcador, al minut 3 de partit, amb un gol de Marc Rosich. Poc després, al minut 7, La Sentiu empatava el partit i l'empat es mantenia fins la mitja part. El Laguna no va saber aprofitar les seves ocasions i a la represa veia com l'equip visitant s'avançava en el marcador. Poc després, en plena desfeta local, La Sentiu marcava tres gols en tres minuts deixant sentenciat el partit. El Laguna va fer el seu segon gol (2-5) i poc després, amb la porteria buida per l'avançament del porter del Laguna en la tàctica porter-jugador, La Sentiu encara va poder ampliar el marcador amb el 2 a 6 final.

El Laguna es manté al capdamunt de la classificació, empatat a punts amb La Sentiu, però amb un partit menys. El partit que té pendent el Laguna davant el Lleida B es jugarà aquest proper diumenge 3 de febrer a les 12h. i amb aquest resultat es tancarà la primera volta de la competició. D'altra banda, aquest proper dissabte 2 de febrer a la tarda, el Laguna té el partit d'eliminatòria de la Copa Tarragona davant el FS Capçanes, a la seva pista.