Societat

Gastronomia

El restaurant Casa Macarrilla 1966 guanya el concurs de la primera edició del Vermuting

Per Redacció

Els propietaris del restaurant Casa Macarrilla, Eduard i Xavier Martí, van rebre el premi de mans de la directora de Màrqueting de Vermuts Miró, Laura Prats
Els propietaris del restaurant Casa Macarrilla, Eduard i Xavier Martí, van rebre el premi de mans de la directora de Màrqueting de Vermuts Miró, Laura Prats | Berta Ruiz

El restaurant Casa Macarrilla 1966 és el guanyador del concurs de la primera edició del Vermuting Cambrils –jornades incloses dins del calendari gastronòmic de Cambrils–, que es va dur a terme del 18 de maig al 3 de juny amb la participació d’un total de 27 establiments. Aquesta iniciativa del Patronat de Turisme de Cambrils va estar patrocinada per Vermuts Miró, que va oferir un premi econòmic de 1.000 euros al restaurant que aconseguís més likes a la xarxa social Instagram amb la seva recepta amb vermut Miró.

El concurs va comptar amb la participació de 9 restaurants, que van oferir aquestes propostes gastronòmiques especials cuinades amb el vermut Miró com a ingredient estrella: Antica Roma, Barabar, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, l’Original Experiències Gastronòmiques i Xiringuito del Mar. Casa Macarrilla 1966 va aconseguir 4.925 likes, seguit molt a prop per Rubén Campos amb 4.293 likes Joan Llaberia de l’Original Experiències Gastronòmiques amb 221 likes.

El passat divendres al matí, al port, es feia l'entrega del premi. Hi van ser presents la directora de Màrqueting de Vermuts Miró –Laura Prats– juntament amb els propietaris del restaurant Xavier i Eduard Martí.

 

Comenta aquest article