Informació general

El Centre Cultural oferirà dos tallers pràctics, un sobre protocol a la taula i l'altre sobre automaquillatge

Per Redacció

Des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils s'han preparat dos tallers per a aquest mes de desembre, sota el títol "Un Nadal amb estil".

El primer d'aquests serà un taller pràctic de protocol i elegància a la taula –a càrrec de Vicente Mancheño– en què es tractaran aspectes com la preparació i la decoració de la taula per a les festes nadalenques, les salutacions i ubicacions dels comensals
més correctes, el menú i el vi més adients o els regals que es poden fer. Aquest taller es farà el dimecres 13 de desembre i el divendres 15, de les 19 a les 21 hores al Centre Cultural i Ocupacional. El preu d'aquesta activitat és de 20 euros, amb el material inclòs.

L'altra activitat serà el taller pràctic d'automaquillatge festiu que impartirà Bibiana Balagué, en què s'ensenyaran diferents tècniques de maquillatge de dia, maquillatge de nit, maquillatge de festa o l'aplicació de correctors i fons. Aquesta activitat es farà els dijous 14 i 21 de desembre, de les 19.30 a les 22.30 hores, al Centre Cultural. El preu d'aquest serà de 35 euros, amb el material inclòs.

El període de matriculació d'aquests tallers es va obrir ahir dilluns i es pot fer a través de l'OAC de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article