Societat

Any Cardenal

Ofrena floral a la tomba del Cardenal Vidal i Barraquer amb motiu de la festivitat de Sant Fructuós

L'acte, que es va fer a la cripta de la capella de Sant Fructuós de la Catedral de Tarragona, va comptar amb la presència de familiars del Cardenal i representants de l'Ajuntament de Cambrils

Per Redacció

Un moment de l'ofrena floral que es va fer a la tomba del Cardenal Vidal i Barraquer, el passat dilluns
Un moment de l'ofrena floral que es va fer a la tomba del Cardenal Vidal i Barraquer, el passat dilluns | Cedida

Aquest passat dilluns, festivitat de Sant Fructuós, es va fer una ofrena floral a la tomba del Cardenal Vidal i Barraquer situada a la cripta de la capella de Sant Fructuós de la Catedral de Tarragona. L’acte, senzill però emotiu, va comptar amb la presència de familiars del Cardenal. Es va iniciar amb el parlament del vicari general de l’arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny, el qual va definir l’homenatge com una «mostra d’afecte, estima i agraïment al Cardenal». Seguidament, el torn de paraula va ser per a l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, en representació de la comissió organitzadora de l’Any Cardenal Vidal i Barraquer. Mendoza va explicar que tots els actes organitzats al llarg de l’any 2018 i part d’aquest any tenen per objectiu apropar la figura del Cardenal, fill il·lustre de Cambrils, a tothom ja que ha estat «una figura cabdal però obviada durant molts anys». Finalment, l'arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, va agrair a la comissió organitzadora tota la tasca realitzada, especialment al Sr. Josep M. Panicello, comissionat de l’Any.

L’acte va prosseguir amb una breu pregària a la cripta, davant la tomba del Cardenal, i l’ofrena floral per part del Sr. Arquebisbe i l’alcaldessa de Cambrils.

A dalt, un moment de l'acte d'homenatge i record al Cardenal Vidal i Barraquer i, a sota, la làpida de la seva tomba

 

Comenta aquest article