Informació general

Els hotels de la Costa Daurada central preveuen una ocupació del 58% per aquest pont de la Constitució

Per Redacció

Segons dades de l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics de la Costa Daurada, els establiments hotelers de l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda preveuen una ocupació del 58% per aquest pont de la Constitució, entre els dies 6 i 10 de desembre.

Aquesta previsió en l'ocupació és 16 punts superior a la que es va obtenir durant el mateix període de l'any passat, quan els hotels de Cambrils, Salou i la Pineda van tancar aquest període festiu amb una ocupació del 42%. Tot i les bones previsions, les reserves per aquests dies de festa se solen realitzar a darrera hora, i la influència de la climatologia també pot fer que finalment es compleixin o no. Durant aquests dies, 26 establiments hoteleres de la Costa Daurada central oferiran un total de 13.998 places –un miler més de places que l'any 2005–, la majoria d'aquestes concentrades a Salou.

A més, Salou serà escenari els propers dies de la celebració de la vuitena edició de ball esportiu Spanish Open, que aplegarà un total de 1.300 parelles provinents de tot l'Estat. Per altra banda, l'inici de la campanya de Nadal de Port Aventura també serà un important motiu d'atracció per a nombroses famílies, principalment procedents de la resta de l'Estat.

Comenta aquest article