El Cambrils Unió guanya amb claredat el derbi territorial davant la Rapitenca

Nico disputa una pilota a un jugador de la Rapitenca en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                    Primera Catalana                 Grup 2

Cambrils Unió 2 UE Rapitenca 0

Partidàs del Cambrils Unió que va resoldre amb autoritat el derbi territorial de la categoria i va oferir una molt bona imatge com a equip. La victòria encara té més mèrit ja que l'equip cambrilenc va haver de jugar més de mitja hora amb 10 jugadors per expulsió d'Àlex que va veure la seva segona targeta groga al minut 64.

El partit va començar amb els dos equips ben posicionats i mirant de sorprendre el rival. El primer gol va arribar al minut 13 i el va fer Enric Salas que molt hàbilment va fer passar la pilota entre el pal i el porter visitant amb molt poc angle. El gol va donar tranquil·litat a l'equip local mentre que la Rapitenca no es donava per vençut i mirava d'acostar-se a la porteria local, sense massa encert. A la represa, Nico, de llançament de falta, va fer pujar el 2 a 0 al marcador. Poc després venia l'expulsió del defensa Àlex, que va veure la segona targeta groga. El Cambrils Unió va haver de reajustar l'equip però va saber aguantar bé amb un jugador menys i fins i tot va crear ocasions de gol que haurien pogut fer augmentar el marcador al seu favor.

Després d'aquest resultat el Cambrils Unió s'allunya més de la cua de la classificació i passa a ocupar el 12è lloc amb 19 punts. Aquest proper diumenge el Cambrils Unió jugarà al camp del Mollerussa.