Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Lluís Abella, nou alcaldable del PDeCat (Junts per Cambrils) a les properes eleccions municipals

Per Redacció

Imatge de l'assemblea de la formació celebrada el passat dissabte al matí
Imatge de l'assemblea de la formació celebrada el passat dissabte al matí | Cedida

Aquest passat dissabte al matí es va celebrar l'assemblea de primàries del PDeCat de Cambrils per tal d'escollir candidat a les properes eleccions municipals. L'assemblea es va iniciar amb un agraïment als assistents, així com al treball fet durant aquestes tres últimes legislatures a la que, fins ara, havia estat l'alcaldable de la formació: Mercè Dalmau. L'anunci de la seva retirada –que va fer en roda de premsa el passat dimecres– va centrar part de l’inici de l’assemblea on, tant la presidenta –Maria Lluïsa Gené– com el candidat presentat –Lluís Abella– van agrair la feina feta aquests anys.

Posteriorment, el candidat Lluís Abella va expressar la seva voluntat de presentar-se com a alcaldable representat el PDeCat i Junts per Cambrils, reivindicant amb fermesa un treball honest i diari, amb dedicació i enteresa com a servidor del poble de Cambrils. Després es va convocar la mesa electoral i es va procedir a les votacions. La participació va ser del 50% dels associats, amb un resultat d’un 'Sí' "aclaparador", segons han informat des de la formació. En conseqüència el candidat Lluís Abella va ser proclamat l'alcaldable del PDeCat i Junts per Cambrils per a les properes eleccions municipals de Cambrils .

Lluís Abella s'estrena com a alcaldable

Aquesta serà la tercera vegada que Lluís Abella concorrerà a unes eleccions municipals tot i que ara s'estrena com a alcaldable. El primer cop, a les eleccions de l'any 2011, anava de número 6 de la llista de CiU. Durant aquell mandat va ser el regidor d'Esports i Festes i en el darrer any del mandat també va assumir la regidoria d'Hisenda. A les eleccions del 2015, Lluís Abella va ser el segon de la llista de CiU i durant aquest mandat que acabarà el maig d'enguany, ha ocupat la regidoria de Cultura i Festes.

 

Comenta aquest article