Esports

Equipaments

El rocòdrom del parc del Pinaret es reobrirà, demà, en una jornada de portes obertes

Per Redacció

Cartell de la presentació del rocòdrom, demà dissabte
Cartell de la presentació del rocòdrom, demà dissabte | Cedida

El Centre Excursionista Cambrils –en coordinació amb l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils– farà, demà dissabte 19 de gener, la reobertura del rocòdrom del parc del Pinaret. Serà de les 10 a les 13 hores en una jornada de portes obertes, on tothom tindrà l'oportunitat de conèixer aquesta instal·lació. A més, els majors d'edat i que hi vagin equipats podran provar-la, així com trobar-se amb d'altres persones interessades i rebre informació tècnica i d'interès sobre el rocòdrom i el Centre Excursionista Cambrils.

Es tracta de l'únic rocòdrom exterior que reuneix els requisits perquè s'hi puguin realitzar competicions oficials a la nostra zona. Consta d'un tòtem de 15 metres i diferents vies per escalada, amb diferents graus de dificultat. És una instal·lació que permet als escaladors fer els seus entrenaments i preparacions. El Centre Excursionista Cambrils s'ocuparà de gestionar aquesta instal·lació municipal. Des del club volen agrair l'esforç i la bona voluntat de la regidoria d'Esports i, especialment, del responsable del Palau Municipal d'Esports, Jordi Ferré. Pel que fa als horaris d’obertura del rocòdrom, inicialment estarà obert els dimarts i els dijous de les 18 a les 22 hores. Es preveu que els horaris es puguin ampliar a mida que la secció d’escalada augmenti en nombre de participants. Els requisits i condicions d’ús es faran públiques al web del Centre Excursionista i a la seva pàgina de Facebook.

El rocòdrom es va inaugurar el febrer de 2011

Recordem que l'abril de l'any passat es va reparar aquesta instal·lació, set anys després del seu muntatge. El rocòdrom s'havia inaugurat el febrer de 2011 i des d'un primer moment se'n va fer càrrec de la seva gestió el Centre Excursionista de Cambrils. Però des de l'inici ja s'hi van detectar defectes importants de construcció i des del Centre Excursionista es va recomanar que no s'hi enfilés ningú. Des d'aleshores, l'espai no s'ha utilitzat.

Comenta aquest article