Informació general

Mobilitat

Cs insisteix en la substitució «urgent» de la barana del nou pont de la riera d'Alforja

Imanol Rico recorda que «el canvi d'aquesta barana suposa a les arques municipals un cost de 25.000 euros per no haver fet les coses bé des d'un inici»

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la barana del nou pont de la riera d'Alforja
Imatge d'arxiu de la barana del nou pont de la riera d'Alforja | Berta Ruiz

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils, Imanol Rico, ha criticat "la demora en la substitució de la barana de seguretat del nou pont de la riera d'Alforja", després que s'aprovés fer un canvi de barana el passat mes de setembre. I ha denunciat que "portem des de l'agost reclamant mesures urgents per millorar la visibilitat i evitar més accidents i mig any després, seguim sense cap mena de modificació".

Imanol Rico ha criticat que "el canvi d'aquesta barana suposa a les arques municipals un cost de 25 mil euros per no haver fet les coses bé des d'un inici, i haver instal·lat la barana". I ha lamentat que "finalment, tenim un pont pel qual la gent evita passar per temor a tindre un accident". En aquest sentit Rico considera que "això passa perquè tenim un govern immòbil que no és capaç de resoldre els problemes amb celeritat".

 

Comenta aquest article