Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Enric Daza serà el número 2 de la llista de l'NMC a les properes eleccions municipals

Per Berta Ruiz

Oliver Klein i Enric Daza són el número 1 i 2 de la llista de l'NMC, respectivament, a les properes eleccions municipals
Oliver Klein i Enric Daza són el número 1 i 2 de la llista de l'NMC, respectivament, a les properes eleccions municipals | Berta Ruiz

Enric Daza serà el número 2 de la llista de l'NMC a les properes eleccions municipals. Així ho desvetllaven, ahir al matí, l'alcaldable de la formació –Oliver Klein– acompanyat del mateix Enric Daza. A la presentació, Oliver Klein va explicar que Daza havia estat escollit per la militància –a través de llistes obertes– i va destacar "el tàndem" que faran ambdós. "L'Enric porta quatre anys treballant com a president i jo he estat com a cap de l'oposició. Aquesta combinació de control del treball intern del partit juntament amb el treball municipalista que hem fet com a grup és una gran força. Hi ha sintonia i treball conjunt. Creim que la bona feina feta per l'NMC s'haurà de traduir en vots" va dir Klein.

L'alcaldable de l'NMC va presentar Enric Daza com un cambrilenc, un "mariner" del Port de Cambrils, empresari i descendent d'una família de comerciants que està al capdavant de diferents negocis, tant a Cambrils com a d'altres poblacions. "Abans de ser president, ell ja hi era i coneix molt bé el partit. L'Enric participa als diferents gremis econòmics del municipi: a la Unió de Botiguers, a la zona comercial del Port i també amb l'Associació de Marxants de la província de Tarragona".

Empresa, comerç i turisme

Per la seva part, Enric Daza va comentar que s'ha decidit a fer "un pas endavant per canviar les coses des de dins". Va explicar que està molt vinculat al teixit empresarial i comercial del poble –el qual coneix molt bé– així com les seves mancances i necessitats. Daza va avançar que algunes de les principals línies de treball del programa electoral de l'NMC se centraran en qüestions tan importants com l'empresariat i el comerç. "El tema de les llicències d'activitats és prioritari, així com desencallar el polígon Belianes. També volem recuperar i potenciar la marca Cambrils a nivell turístic" va apuntar Daza. Una altra línia important de treball, segons va avançar el número 2 de la formació, "és arranjar la ciutat; el tema de la brossa i la neteja és un tema que preocupa molt. Tenim un Cambrils bruit i deixat. Hem de reforçar el turisme i l'empresariat, facilitar la implantació de negocis per trobar l'excel·lència comercial i turística i poder competir amb ciutats del voltant, perquè alguna d'aquestes ja ens ha passat per davant".

Oliver Klein: "Els diferents barris tenen unes necessitats molt concretes i factibles"

Pel que fa al programa electoral, Oliver Klein va afegir que s'hi està treballant "per barris i per sectors", amb l'assemblea, amb veïns, associacions i entitats. Segons l'alcaldable de l'NMC, "els diferents barris tenen unes necessitats molt concretes i factibles. Tenim detectades aquestes necessitats bàsiques que són diferents depenent de cada zona, però sí són molt importants i els últims governs municipals no s'hi han esmerçat en dur-les a terme". Finalment, Enric Daza va agrair el suport de la militància del partit per escollir-lo com a número 2 i va manifestar que, "em crea una mica de neguit per la responsabilitat d'arribar a gestionar des de l'Ajuntament, és la responsabilitat de fer les coses bé, però considero que estic preparat".

Comenta aquest article