Rem

Rem Cambrils participa a la tercera edició del Descens pel Meandre Vila de Flix

Tripulació sènior juntament amb alguns socis del club
Tripulació sènior juntament amb alguns socis del club | Cedida

Aquest passat diumenge 13 de gener va tenir lloc a Flix la primera regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani i Llagut Català d’aquest any. Aquesta regata està organitzada conjuntament pel Club Nàutic Flix i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix. També va comptar amb la col·laboració de la companyia Endesa per tal d’ajustar el turbinat de la central hidroelèctrica del municipi amb l’objectiu de garantir un cabal mínim del riu Ebre en uns 300 m3/s, condicions mínimes necessàries per portar a terme la regata.

Va constar de dues proves, la primera un descens contrarellotge amb un recorregut de 4.000 m, des del Riu de Dalt al Riu de Baix pràcticament el recorregut natural del meandre. La segona prova va tenir lloc a la zona del Riu de Baix on es va realitzar una regata en la modalitat d’esprint, amb un recorregut total de 500 m. Com a novetat en aquesta edició va ser una regata exhibició de bàtels, que va tenir lloc el dia abans, dissabte 12 de gener a la tarda al circuit del Riu de Baix.

Tant en la modalitat de descens com en la d’esprint es van establir dues categories: absolut femení i absolut masculí. Destacar que Rem Cambrils va participar en la categoria Absolut Masculí amb una tripulació de nois pertanyents a la categoria sènior i que s'han incorporat aquest any al club.