Tir al plat

Antonio Ruiz Nat queda tercer a la tirada solidària per la Marató de TV3 disputada a Mollet del Vallès

Antonio Ruiz Nat, a la dreta de la imatge, en la tercera posició del podi
Antonio Ruiz Nat, a la dreta de la imatge, en la tercera posició del podi | Cedida

El tirador cambrilenc Antonio Ruiz Nat va participar, aquest passat diumenge, a la tirada solidària per la Marató de TV3 –en favor de la lluita contra el càncer– disputada a les instal·lacions olímpiques de Mollet del Vallès. En una jornada força freda i amb una visibilitat no massa bona, hi van competir un total de 72 tiradors. La competició va constar de tirar 75 plats en les tres modalitats: 25 plats en fossat olímpic, 25 plats en fossat universal i 25 plats en mini-foso. El guanyador de la tirada va ser Laurent Balensi amb un encert de 72 plats de 75. Per la segona posició van haver de desempatar el cambrilenc Antonio Ruiz Nat contra Rafael Vargas en un shoot-off. Finalment, Vargas es van endur el segon lloc per 5 a 6, mentre que Ruiz Nat va quedar tercer classificat de la tirada. Després es va procedir a fer l'entrega de premis cedits pels diferents patrocinadors.