Esports

Ciclisme

El Bahrain Merida Pro Cycling Team escull Cambrils per a la seva primera concentració de la temporada

Per Redacció

Imatge de l'autobús de l'equip ciclista
Imatge de l'autobús de l'equip ciclista | Cedida

El Bahrain Merida Pro Cycling Team, equip professional de Bahrain que participa en la categoria UCI ProTeam, ha escollit a Cambrils Park Sport Village com a seu per celebrar la seva primera concentració de la temporada. L’estada es va iniciar el passat 10 de gener i s’allargarà fins al dia 22. A l’equip els acompanyarà alguns dies l’ambaixador del Bahrain Merida Pro Cycling Team, l’exciclista professional Purito Rodriguez.

La combinació de les excel·lents instal·lacions de Cambrils Park Sport Village, les carreteres i rutes de la zona amb poc trànsit i el suau clima mediterrani, han estat els elements decisius perquè l’equip esculli a Cambrils i la Costa Daurada com la zona per realitzar el seu primer stage de la temporada.

La categoria UCI ProTeam és el terme que es fa servir per a denominar a un equip ciclista de la màxima categoria del ciclisme en ruta masculí a escala mundial; és a dir, seria l’equivalent a la primera divisió de futbol. En total, només hi ha 18 equips ProTour arreu del món, els quals participen en les grans voltes professionals com són el Tour de France, el Giro d’Italia i la Vuelta a España.

 

 

 

Comenta aquest article