Cultura

Música

Marc C. Griso: «'Naked Soul' són quatre cançons a cor obert i amb l'ànima descoberta»

Per Redacció

Imatge de Marc C. Griso
Imatge de Marc C. Griso | Cedida

El productor Marc C. Griso va publicar, aquest passat divendres 11 de gener, el primer senzill de 'Naked Soul', el seu nou EP finalitzat a Londres el passat octubre. 'Stronger' interpretat pel cantant Chipper (concursant d'OT) és la carta de presentació d'aquest nou treball que l'artista defineix com el "més íntim, sincer i personal" que ha publicat fins a la data. "M'he atrevit a escriure sobre temes molt més personals i íntims que en ocasions anteriors. De fet, hi ha lletres, sensacions i emocions que sol poden ser enteses i compartides en la seva plenitud a través de la música", assegura Griso.

Després d'un any d'intensa feina al seu estudi ubicat a Cambrils i seguint la línia dels seus treballs anteriors, 'Naked Soul' balla amb els ritmes lounge, chill out i el deephouse buscant la musicalitat i l'elegància dels sons electrònics però sense perdre la mirada a l'escena musical actual. Marc C. Griso ha comptat amb la coproducció de Nacho Romero i David Palau per dur a terme aquest EP. A més, han acompanyat en aquesta nova entrega la veu d'artistes com Alba Robles, Chipper, Sonia Linares entre d'altres músics del territori.  

L'artista tarragoní –ara resident a Cambrils–, ha acabat aquest EP als estudis Abbey Road de Londres acompanyat de l'enginyer de so Geoff Pesche, guanyador de tres grammys. "Entrar a Abbey Road és una experiència en majúscules ja que és història viva del món de la música i referent per a tots, públic en general i professionals del sector. He après molt durant la meva estada allí i m'he sentit escoltat".  

'Stronger',interpretat per l'artista Chipper (Operación Triunfo 2008), parla de l'esperit de superació i de lluita continua en un món professional cada cop més complicat, competitiu i on sovint, les mateixes relacions humanes no afavoreixen poder estar a prop dels objectius desitjats.
 
Des de l'11 de gener, 'Stronger'i la resta de cançons que conformen el EP estaran disponibles a totes les plataformes digitals acompanyat del videoclip rodat també a Londres. Tota l'àrea audiovisual i fotogràfica d'aquesta primera entrega ha anat a càrrec de Dani Valdés.

Noves entregues fins a l'estiu

Tot i que 'Stronger' és el primer senzill d'aquest EP, en les properes setmanes, Griso anirà desgranant el seu treball. De fet, un dels videoclips que està preparant de cara el segon senzill del disc canvia radicalment de localització i s'ha rodat a les Terres de l'Ebre.

Amb aquesta darrera entrega, Marc C. Griso ha donat vida al seu sisè treball com artista després d'haver treballat amb els altres projectes com a productor i al costat de grans professionals del sector. Anteriorment, Griso ha publicat:

-Siddharta Spiritual Cafè (àlbum, 2005)
-Marsika, the electronic album (àlbum, 2012)
-Si de verdad pudiera (BSO de la novel·la escrit por ell mateix, 2015)
-Looking back (2005-2015) (àlbum, 2018)
-Sueños en Barcelona (rmx 10th anniversary, 2018)

Comenta aquest article