Informació general

L'Escola Municipal de Música acosta la vida i la música de Mozart als escolars cambrilencs

Per Berta Ruiz



Eladi Dalmau, Albert Carbonell i Eva Garriga en un moment de l'actuació, aquest passat divendres
Durant tota la setmana passada, del 27 de novembre a l'1 de desembre, l'Escola Municipal de Música, juntament amb el Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cambrils va organitzar l'activitat "Mozart i els instruments", a la Sala Beethoven de l'Escola.

Una activitat que va tenir com a fil conductor la narració de la vida de W.A Mozart -en l'any de la celebració del 250è aniversari- a través de música, imatges, vídeos i el coneixement dels instruments.

Enguany, un total de 600 nens -de primer i segon de primària de tots els centres escolars de Cambrils- van passar per aquesta activitat, que des de fa uns quatre anys s'impulsa des de l'Escola Municipal de Música per apropar la música als més petits.
El cap d'estudis de l'Escola i un dels professors del taller -Eladi Dalmau- juntament amb Eva Garriga -professora de flauta- i Albert Carbonell -professor de violí-, va valorar molt positivament l'activitat: "estem molt contents, perquè els nens han participat molt i els ha interessat l'activitat, sobretot els instruments. Els ensenyem com són els instruments de corda, els instruments de vent-fusta i de vent-metall, els instruments de percussió. Quan van veient instruments que pràcticament no han vist mai, la majoria d'ells es sorprenen i els hi agrada molt. Els veuen, els senten i l'objectiu és que vegin molts instruments diferents i que participin activament".

Comenta aquest article