Informació general

Agroalimentació

L'empresa cambrilenca Verdcamp Fruits, guardonada amb un dels Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària

Per Redacció

Imatge d'alguns productes que ofereix l'empresa cambrilenca
Imatge d'alguns productes que ofereix l'empresa cambrilenca | Cedida

L'empresa cambrilenca Verdcamp Fruits SAT ha estat guardonada amb un dels Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA 2018 que impulsa el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya. En aquesta 17a edició, l'empresa cambrilenca ha estat premiada en la modalitat d'empresa agrària per a la implantació d'innovacions dins del procés productiu, dotat amb la quantitat de 6.000 euros.

El passat 17 de desembre es feia pública la resolució d'aquests premis que reconeixen i distingeixen les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat.

Enguany han constat de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria i una per a joves emprenedors i innovadors, dotades amb 6.000 euros cadascuna, i també hi ha tres nominacions o finalistes a les tres modalitats amb una dotació de 2.000 euros cadascuna.

Comenta aquest article