Informació general

Equipaments

L'AdC demana que es doti una partida pressupostària per a millorar les instal·lacions del Centre cívic de La Llosa

Per Redacció

Aspecte del mòdul prefabricat que acull les dependències del centre cívic de la Llosa
Aspecte del mòdul prefabricat que acull les dependències del centre cívic de la Llosa | Cedida

L'Assemblea de Cambrils reclama habilitar una partida pressupostària per a millorar l'estat de les instal·lacions del Centre cívic de La Llosa que, segons ha exposat la formació en un comunicat de premsa, "des de fa anys es troba en una situació d'abandó per part del consistori". Per a Ivan Sanz, portaveu de l'Assemblea de Cambrils, "l'estat actual d'aquest equipament impedeix poder complir les funcions per a les quals va ser conceptuat; ser un espai d'acollida i trobada dels veïns i veïnes on poguessin impulsar la dinamització associativa del barri i convertir-se en el lloc de referència per a fomentar la cohesió veïnal".

Segons l'Assemblea de Cambrils, "aquest és un barri on hi ha hagut històricament un fort sentiment associacionista que ha estat motor de moltes iniciatives exitoses al municipi. La situació en el qual es troben les instal·lacions i el seu nivell de manteniment, són una mostra més de la poca importància que dóna l'equip de govern a les associacions de Cambrils".

L'AdC ha afegit que, "el novembre de 2009 s'inaugurava el centre cívic provisional amb l'esperança que, més endavant, es trobaria un altre espai amb millors condicions. Aquestes bones condicions encara no han arribat 10 anys després".

Comenta aquest article