Informació general

Més de 5.000 joves participen en el programa Viudnit en el primer any de funcionament

Per Redacció



L'skate ha estat un dels protagonistes del programa Viudnit durant aquest 2006
El proper dissabte, 2 de desembre, el programa Viudnit, impulsat per les àrees de Joventut i Esports de l'Ajuntament, compleix un any i la valoració que se'n fa des del consistori és molt positiva. En aquest primer any de funcionament d'aquesta forma d'oci alternatiu dirigida als joves cambrilencs hi han participat més de 5.000 joves. 
 
Des dels departaments de Joventut i Esports, creuen que la variada oferta d'activitats i que les instal·lacions municipals estiguin obertes a la nit han estat les principals causes de l'èxit d'aquesta iniciativa. Durant aquest any el joves cambrilencs s'han pogut banyar en horari nocturn a la piscina municipal, patinar amb skate i fer competicions, jugar a la Play Station,  fer un a partida de futbolí o simplement fer quatre xuts a la pista de futbol.
 
Cada dissabte que s'ha realitzat el Viudnit s´han anat afegint noves activitats puntuals, i aquesta última edició del 2006 no serà menys. Per aquest dissabte està previst un taller de breakdance i una festa aquàtica a la piscina, per acomiadar l'any i donar la benvinguda a la pròxima edició que ja serà el 2007.

 

 

 

Comenta aquest article