Informació general

Obres

El passeig de Llevant del Club Nàutic, pràcticament enllestit

Per Redacció

Imatge de les obres de remodelació del Club Nàutic
Imatge de les obres de remodelació del Club Nàutic | Cedida

Les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils evolucionen al ritme previst i, cada dia, els canvis són més evidents. Actualment, tots els mòduls que conformen la palanca de la R2 ja estan muntats –inclosos l'ampliació de 22,65 metres i la "T" de l'extrem–. Quant a les torretes ja estan col·locades i en funcionament, excepte les corresponents a l'ampliació de 22,65 metres que encara s'han d'instal·lar. També queda pendent la col·locació del tren de fondeig al llarg d'aquests darrers 22,65 metres i, per aquest motiu, aquesta ampliació encara no està oberta a l'ús dels socis.

Destacar també, segons ha informat el Club Nàutic Cambrils, que en els últims dies s'han col·locat els pilots al llarg dels primers 50 metres de la nova palanca R1, donat que la demolició de l'actual R1 ha seguit el ritme previst. Pel que fa al moll de Llevant, la unitat d'obra està en fabricació de les noves plaques. S'espera que el muntatge acabi a finals de gener.

Ja s'han desmuntat totes les plaques de formigó que conformaven l'antiga L6 i actualment es treballa en el reforç dels pilars existents, abans de procedir a la col·locació dels nous mòduls d'alumini. Per altra banda, ja s'han executat les sis piles de formigó que sustentaran les plaques de la nova L8 i s'ha tornat a col·locar tota l'escullera.

Una de les parts de l'obra més avançada és el Passeig de Llevant, tot i que encara queden pendents diferents actuacions: col·locació de tres lluminàries, col·locació d'una barana, reforç amb escullera de la rampa del final del passeig, reforç amb escullera de tot el talús i la nova plataforma de dutxes. Tot plegat es preveu enllestir-jo a finals d'aquest mes.

Finalitzats els treballs de la zona del varador, s'ha iniciat el rebliment de material necessari per guanyar superfície. Tot el material per omplir aquest espai prové de la demolició de l'actual R1 i altres demolicions que s'han fet durant les obres.

 

Comenta aquest article