Informació general

Diana Pereira, guanyadora del Picalletres de Cambrils, va ser una de les tres finalistes de tot Catalunya

Per Berta Ruiz



Imatge del concurs Picalletres celebrat al Saló del Llibre de Barcelona, el passat dissabte
Diana Pereira -la campiona de Cambrils del concurs de lletrejar paraules Picalletres que es va fer a la Biblioteca Municipal el passat 13 de novembre- va ser la representant cambrilenca en el concurs a nivell de tot Catalunya celebrat el passat dissabte 25, al segon Saló del Llibre de Barcelona.

La cambrilenca va tenir una actuació molt destacada, ja que va aconseguir arribar a la final i situar-se entre els tres millors concursants de tot Catalunya. Diana Pereira -de 16 anys i estudiant de l'IES Cambrils- es va enfrontar en primera ronda, als campions d’altres cinc biblioteques catalanes i els va guanyar, aconseguint passar a la final. En la ronda final, es va enfrontar als representants de Cardedeu i Les Franqueses del Vallès, tot i que no va poder endur-se la victòria. Finalment, el premi final va ser pel concursant de Cardedeu.

A banda d'això, la Biblioteca Municipal de Cambrils també va participar en la tertúlia sobre novel·la històrica presentada per Oriol Vergés, en la trobada de Clubs de Lectura, juntament amb el Club de Lectura de la Biblioteca de Palamós.



Comenta aquest article