Informació general

Sinistre

S'incendia una roda d'un camió carregat d'àcid clorhídric al tram cambrilenc de l'Ap-7

Aquest ha estat el tercer camió accidentat en pocs dies a l'autopista Ap-7 i dins el terme municipal de Cambrils

Per Redacció

La càrrega del camió s'ha trasvassat a una altra cisterna d'un altre camió
La càrrega del camió s'ha trasvassat a una altra cisterna d'un altre camió

Un altre camió accidentat a l'autopista Ap-7 al terme municipal de Cambrils en els darrers quatre dies. Aquest cop ha estat un camió cisterna que transportava 24.000 litres d'àcid clorhídric que ha patit l'incendi d'una de les seves rodes mentre circulava en sentit sud. El camió ha quedat aturat prop del punt quilomètric 266 de l'Ap-7, a quarts de cinc de la matinada, i tot seguit Protecció Civil ha activat l'alerta Transcat. D'altra banda, cinc dotacions dels bombers s'han desplaçat al lloc del sinistre per a treballar en el vehicle accidentat. El conductor del camió ha resultat il·lès. L'autopista s'ha hagut de tallar i s'ha desviat el trànsit cap a l'autovia.

També s'ha produït una petita fuita d'àcid per la vàlvula. L'empresa propietària del camió ha enviat un altre vehicle i ha transvasat l'àcid clorhídric a la nova cisterna, sota la supervisió dels bombers. Durant el matí, s'ha habilitat un carril en el sentit contrari de la marxa. A quarts de dues ja s'ha retirat el camió i s'ha reobert el tram de l'Ap-7 que estava tallat.

Aquest ha estat el tercer camió accidentat en pocs dies a l'autopista Ap-7 i dins el terme municipal de Cambrils després que el divendres a la tarda i el dissabte al matí bolquessin dos camions en dos accidents de trànsit.

Comenta aquest article