Cultura

CONCERT

(CONTÉ VÍDEO) Irene Colmenero, de La Voz Kids, fa un concert a la residència Baix Camp

Per Patrícia Muñoz

Irene Colmenero va oferir un concert d'hora i mitja pels avis i àvies de la residència Baix Camp de Cambrils
Irene Colmenero va oferir un concert d'hora i mitja pels avis i àvies de la residència Baix Camp de Cambrils | Patricia Muñoz

Irene Colmenero, la participant cambrilenca de la darrera edició del programa de televisió La Voz Kids, va oferir un concert divendres passat a la Residència Baix Camp. Durant hora i mitja de la tarda dels dia dels Sants Innocents, una cinquantena d’avis -així com d’altres assistents, entre els quals hi havia algunes treballadores del centre- va poder gaudir d’un repertori especialment seleccionat per Colmenero per l’ocasió. Tal i com va explicar l’artista de només setze anys a revistacambrils.cat, va triar les cançons “que els poguessin fer emocionar, fer recordar la seva joventut i la seva infància, i més en aquestes dates assenyalades”.

Acompanyada d’un piano -i amb el seu pare com a controlador de so-, Colmenero va interpretar cançons com “People help the People”, de Birdy, “Havana”, de Camila Cabello, o la nova “Shallow”, de Lady Gaga. Va fer una dedicatòria especial “a tots els àngels que tenim al cel”, amb “Ángel caído”, de Malú. Va fer, a més, una pausa d’una mitja hora perquè els avis berenessin. I quan va acabar la darrera actuació, entre aplaudiments, el públic demanava “una altra cançó”. Fins i tot una de les treballadores va aprofitar, en acabar, per dir a tothom que “havia estat un luxe poder tenir-la aquí”.

Colmenero ha explicat a aquest mitjà el motiu pel qual va oferir el concert. “La meva mare és treballadora d’aquest centre i ha estat qui m’ha ajudat a poder-lo fer. A més, feia temps que els avis i àvies demanaven que vingués a cantar-los”. Una tarda de sentiments a flor de pell on Colmenero, de ben segur, va aconseguir el seu propòsit: emocionar amb la seva veu.

Comenta aquest article