El Cambrils Unió derrota al Reus B Cambrils en l'amistós nadalenc

El partit es va disputar aquest passat dissabte al matí a l'estadi municipal cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                Partit Amistòs

Reus B Cambrils 1 - Cambrils Unió 2

El Reus B Cambrils i el Cambrils Unió van disputar un partit amistós, aquest passat dissabte al matí, aprofitant l'aturada nadalenca de les competicions oficials. El partit va servir per mantenir el ritme en una matinal amb un temps força agradable. El Cambrils Unió va marcar primer amb un gol de Jorge Granado, al minut 43 de partit. A la segona part, el Reus B Cambrils va empatar amb un gol de vaselina marcat per Lucas al minut 56 de partit. Ja a les acaballes, Marc Benito, al minut 82, posava l'1 a 2 final.

El Reus B Cambrils té el proper partit de competició aquest proper dissabte 5 de gener a casa, a les 12h, contra el Santfeliuenc. Caldrà veure com afectarà a la plantilla del Reus B Cambrils, filial del Reus Deportiu, els darrers esdeveniments que han sacsejat el club, amb la marxa de jugadors del primer equip per culpa dels problemes econòmics que arrossega el club reusenc i la possible presència de jugadors del filial a la convocatòria del primer equip per disputar el compromís de lliga d'aquest proper cap de setmana.

Per la seva banda, el Cambrils Unió no jugarà el seu proper partit de competició fins el dissabte 12 de gener, a l'estadi municipal, en què s'enfrontarà al Tàrrega i mirarà de continuar la ratxa de victòries amb la que ha acabat l'any 2018.