Informació general

Es presenta al Sicab de Sevilla la propera edició de la Fira del Cavall de Cambrils

Per Berta Ruiz



La carpa de la Fira del Cavall 2006 es va col·locar a la zona de l'antiga pista de karts
La propera Fira del Cavall de Cambrils, que se celebrarà a meitats de juny del 2007, ja comença a agafar forma. Els representants de l'Associació d'Aficionats del Cavall de Pura Raça Espanyola de Cambrils juntament amb el regidor de Promoció de la Ciutat, Oliver Klein, van assistir la setmana passada al Saló Internacional SICAB de Sevilla, per presentar la propera edició de la Fira del Cavall de Cambrils. Segons va explicar el regidor de Promoció de Ciutat -Oliver Klein- "ens fixem molt en els espectacles que es fan allí i ens informem del que pot ser més interessant per a la nostra fira".

Fira del Cavall de Cambrils 2007

De cara a la propera edició de la Fira del Cavall 2007, el format de l'event serà similar al que ha tingut enguany. Es col·locarà una gran carpa reglamentària de grans dimensions que es situarà amb tota seguretat al mateix lloc que enguany, és a dir, als terrenys de l'antiga pista karts. Això serà possible sempre i quan les obres de construcció del nou traçat de la via fèrria no hagin començat. En cas de qué la zona estigui en obres tant la carpa com les quadres dels cavalls es col·locarien a la zona on hi ha els camps de futbol de terra.

Segons va explicar Oliver Klein a Revista Cambrils Diari Digital "enguany ja vam fer un esforç econòmic molt important i que no estava previst, ja que per la Fira del Cavall no vam poder aprofitar la mateixa carpa de la fira multisectorial. Per l'any vinent, ja ho tenim previst i econòmicament es contempla el format de carpa gran que vam col·locar a la passada edició". La Fira del Cavall 2006 va arribar a aplegar uns 300 cavalls i va disposar d'unes instal·lacions complementàries com pista d'entrenament i unes infraestructures entorn a l'event, com servei de menjar i lavabo. Respecte al nou emplaçament tots coincideixen a manifestar que "és molt més còmode". A banda, de cara a l'edició de l'any vinent, es treballarà en poder augmentar el nombre d'estands comercials i en fer una major difusió de la fira.

Visita al SICAB

Entre els dies 23 al 26 de novembre, més d'una trentena de persones es van desplaçar des de Cambrils fins al Saló Internacional SICAB de Sevilla. Un any més, la Fira del Cavall de Cambrils va anar a presentar-se a Sevilla, promocionar-se i donar-se a conèixer. El dissabte 25, es va fer la presentació de la Fira del Cavall de Cambrils, a l'estand de la Yeguada La Devesa de Falset, de Rafael Domènech, amb la presència de membres de l'Associació d'Aficionats del Cavall de Pura Raça Espanyola de Cambrils com Josep M. Castro, Lluís Planas, Gloria Merino, així com del regidor de Promoció de Ciutat -Oliver Klein- i del president de l'ANCEE, José Palma.
Segons va explicar Josep M. Castro, "cada any hem anat a presentar la nostra fira a Sevilla i cada any té més acceptació. Estem encantats amb la nostra fira i el problema que tenim és com fer-la cada vegada millor. Tenim cavalls de moltíssima qualitat i ja fa dos anys consecutius que el campió d'Espanya absolut, també havia sigut guanyador aquí a Cambrils".


Comenta aquest article