Informació general

El Castell de Vilafortuny acull un any més el sopar solidari de la Marató de TV3

Per Judit Pinazo



El sopar es va realitzar al Castell de Vilafortuny i hi van assistir 90 persones
Ahir a la nit es va celebrar al Castell de Vilafortuny el tradicional sopar solidari per recollir fons per la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties relacionades amb el dolor crònic, organitzat per l'Associació de Dones de Vilafortuny amb la col·laboració del departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Cambrils. L'acte va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social, Rosa M. López.

Com cada any el sopar va comptar amb un gran èxit de participació i la demanda va superar l'oferta de places que hi havia, un total de 90. Tal i com explicava la presidenta de l'Associació de Dones de Vilafortuny -Obdulia Boada-, enguany l'espai del que s'ha disposat al Castell era una mica més reduït i per aquest motiu no hi ha pogut assistir la mateixa gent que l'any passat, que va estar entorn les 100 persones. Tot i això des de l'Associació de Dones de Vilafortuny es fa una molt bona valoració de la rebuda que ha tingut un any més el sopar i de la solidaritat dels cambrilencs amb la Marató.

En el sopar, que va elaborar el Restaurant Casablanca de Miami, es van recollir aproximadament uns 5.000 euros. A aquesta quantitat, caldrà sumar-li els diners recollits en la taula cero del sopar, on s'hi podien fer aportacions econòmiques a títol individual.


Comenta aquest article