El Laguna tanca l'any amb el lideratge del grup després d'una treballada victòria contra el Catllar

Un moment del partit entre el Laguna i el Catllar, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Divisió d'Honor Catalana, grup 3

CFS Laguna 4 - CFS El Catllar 3

Treballada victòria del CFS Laguna contra el Catllar, equip que està situat en zona de descens però que va posar les coses força complicades a l'equip cambrilenc. Ben aviat, en el minut 5 de joc, el Laguna es va avançar amb un gol d'Unai, però només tres minuts després va arribar la resposta visitant. Amb un igualat empat a un s'arribava al descans. Els tres minuts de la represa, novament Unai avançava al Laguna i cinc minuts després, Cózar feia el tercer. El Catllar però, no es va donar per vençut i va tornar a retallar diferències, uns minuts després. Gairebé a les acaballes del partit, Abel signava el quart gol local i, en el darrer minut de joc, els visitants feien el seu tercer gol ajustant el marcador amb el definitiu 4 a 3.

El Laguna tanca l'any amb el lideratge del seu grup. El primer partit de l'any serà el 12 de gener a la pista del Futsal Valls, sisè classificat.