Societat

Solidaritat

El Club Patí Cambrils recapta 280 euros per La Marató de TV3

Per Redacció

Foto de grup del Club Patí Cambrils
Foto de grup del Club Patí Cambrils | Cedida

El passat divendres, 14 de desembre, va tenir lloc el Festival de Nadal del Club Patí Cambrils i, en aquesta edició, el club i tots els seus membres, van col·laborar amb la Marató de Tv3 2018. La quantitat final recaptada va ser de 280€ que seran destinats a la investigació del càncer.

El Festival es va iniciar amb una presentació de cada un dels sis grups que componen el club, des del nivell iniciació, passant pel nivell debutant i acabant amb els patinadors que estan al nivell de categories. A continuació, van haver-hi les representacions dels diferents balls preparats per ser lluïts en aquesta celebració tan especial i alhora familiar, així com les actuacions individuals dels patinadors del nivell categories del Club. En aquest cas, es van poder veure les coreografies amb les quals els patinadors participen en els diferents campionats tan a nivell territorial com nacional, i on es va poder evidenciar l’alt nivell tècnic dels patinadors. També va haver-hi l’actuació del grup de show del Club, representant un tastet del ball “Píxels” amb el qual el grup competirà la propera temporada 2019. Va posar el punt i final al festival una desfilada conjunta de tots els patinadors com a cloenda, seguida d’una entrega d’obsequis als patinadors i a l’equip tècnic del Club.

El Festival va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, qui havia ocupat el càrrec de presidenta del Club, i posteriorment el de Presidenta de la Federació Catalana de Patinatge Artístic.

Per últim, la celebració es va amenitzar amb un berenar que va oferir el Club als patinadors i familiars, tot desitjant un Bon Nadal a tots els assistents.