Esports

Natació

El Cambrils Club Natació aconsegueix tres medalles als campionats de Catalunya d'hivern infantil i júnior

Per Redacció

Equip infantil i júnior del Cambrils Club Natació
Equip infantil i júnior del Cambrils Club Natació | Cedida

Després de quatre dies molt intensos i apassionants, del 14 al 17 de de desembre i a les instal·lacions del CN Sabadell, més de 820 nedadors i nedadores de 73 clubs catalans, van estrenar la temporada de Campionats de Catalunya. En aquest cas, el Campionat infantil/júnior d’hivern, en què hi van participar els nedadors i nedadores nascuts entre els anys 2005 i 2001 (de 13 a 17 anys). Aquesta vegada, el Cambrils va participar amb una important delegació d’esportistes (14 entre les dues categories); acompanyats de la gran majoria dels clubs del nostre àmbit territorial (del Camp i de Terres de l’Ebre): l’Amposta, el Reus Ploms, el Tàrraco, el Tortosa, el Vila-seca i El Vendrell.

Així, els resultats globals, en especial els infantils, han estat molt bons: 2 medalles de l'Edna Melendez (1 d'or als 1500 lliures- campiona de Catalunya de 13 anys- i 1 de bronze als 800 lliures) i una d'argent del Daniel Atienza, subcampió de Catalunya de 15 anys a 200 estils. A més, quatre nedadors van aconseguir col·locar-se entre els 8 primers en diverses proves i que els ha comportat aconseguir fins a 11 diplomes: Daniel Atienza 5, Mireia Castro i Edna Meléndez 2, Bruno Salas Judit Pàmies 1.

Només el fet de participar en aquests campionats d’hivern ja és un mèrit dels nedadors que ho han aconseguit ja que, a més de superar les marques mínimes fixades per la Federació Catalana de Natació; cada prova tenia un límit de nedadors que hi podien participar (de 30 o 40, en funció de les proves corresponents).

Posicions per equips

Pel que fa a les posicions de les dues categories (infantils i júniors) i les puntuacions assolides pel Club van ser les següents:

Els infantils masculins (nascuts el 2004 i el 2003) van quedar 15ns de 61 clubs, amb un total de 453,5 punts. Això els va suposar quedar el 1r Club de Tarragona/Terres de l'Ebre. Els components de l’equip van ser Nil Anglès, Daniel Atienza, Marçal Esteruelas, Andrés Laptes, Daniel Perales i Bruno Salas.

Les infantils femenines (del 2005 i del 2004), van quedar 26es de 55 clubs, amb un total de 263 punts. 2s de Tarragona/Terres de l'Ebre. Les components de l’equip van ser Salma el Gaachi, Edna Meléndez, Judit Pàmies i Elena Sánchez.

De manera que, del global d'infantils, van quedar 19ens de 67 equips, amb un total de 758,5 punts. 2ns de Tarragona/Terres de l'Ebre (per darrera del Tàrraco, que van quedar 15ns).

Pel que fa a la categoria júnior, només va poder participar l’equip femení (dels anys 2003 i 2002); el qual va quedar 33è de 53, amb un total de 157 punts. 2es de Tarragona/Terres de l'Ebre. Les components van ser Mireia Castro, Núria Coronado, Laia Fortuny i Manuela Rodríguez. Com a global de júniors, al no participar l’equip masculí, va baixar a la posició 45 de 54. 4ts de Tarragona/Terres De l'Ebre.

Malgrat que també van patir algun moment dur, per no assolir les expectatives esportives i pel cansament acumulat de quatre dies seguits de competició; al final les bones sensacions i les relacions de companys van pesar més.

A dalt, Edna Meléndez en la primera posició del podi i, a sota, Daniel Atiensa, a l'esquerra de la imatge, en la segona posició

 

Comenta aquest article