Esports

Judo

La regidoria d'Esports adquireix un nou tatami per al Club de Judo Dojo Cambrils

Per Redacció

Visita del regidor d'Esports, Josep M. Vallès, a les instal·lacions del club de judo Dojo Cambrils
Visita del regidor d'Esports, Josep M. Vallès, a les instal·lacions del club de judo Dojo Cambrils | Cedida

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Josep Maria Vallès, va visitar dilluns les instal·lacions del Club de Judo Cambrils per veure la feina i el treball del dia a dia dels esportistes. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils continua treballant per oferir recursos materials i espais esportius de qualitat pels diferents col·lectius del municipi així com els clubs i els seus esportistes. En aquesta línia, recentment l’Ajuntament ha adquirit un nou tatami per la pràctica del judo. Es tracta d’un paviment de 65m2 d’última generació,específic per la pràctica del judo i altres arts marcials. El pressupost d’aquesta inversió ha estat de 3.325,69 euros.

El regidor d’Esports explica que totes aquestes actuacions es dirigeixen al conjunt d’entitats i clubs esportius, així com a potenciar el municipi de Cambrils com a destinació de turisme esportiu de referència, acollint i organitzant diferents estatges, tornejos i competicions.

Per la seva banda, el president del club de judo, Miquel Díaz, destaca la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils amb l’entitat, i valora positivament que s’aposti per l’esport i el turisme esportiu, ja que el nou material també serà utilitzat per a l’organització de l’Stage Internacional que el club organitza durant el mes d’agost al Palau Municipal d’esports, on hi participen més de 350 judokes d’arreu d’Europa i entrenadors de primer nivell.

Comenta aquest article