Cultura

Marató de TV3

Concert de l'Escola de Música per a la Marató de TV3 amb la participació de tots els grups corals i instrumentals

Per Redacció

El concert es va fer ahir a la tarda a l'església parroquial de Sant Pere
El concert es va fer ahir a la tarda a l'església parroquial de Sant Pere | Lluís Rovira i Barenys

L'església parroquial de Sant Pere va acollir, ahir a la tarda, el concert dels diferents grups vocals i instrumentals de l'Escola Municipal de Música en un concert destinat a recaptar fons per a la Marató de TV3. L'església es va omplir de gom a gom per escoltar aquest concert que aplegava tots els alumnes de l'Escola de Música, des dels més grans als més petits.

L’actuació va anar a càrrec dels cors (Cor Petits Cantors, Kodaly, Vivace i Adagio), les orquestres (OCA, ORCA, Kadenza i el grup de violoncels i contrabaixos), els grups de guitarres (infantils i juvenils), els grups de vent (Bufa Band, Stacccato i Crescendo) i la Combo Big Band, sota la batuta dels professors i professores Maria del Mar González, Reyes Gil, Albert Carbonell, Enric Prats, Miguel Javaloy, Ivan Babiloni i Dídac Arcas.

La recaptació aconseguida, a través de la guardiola que hi havia a l'entrada del recinte, es farà arribar a la Marató de TV3 que enguany destina les aportacions econòmiques a l'estudi per a la investigació del càncer.