Informació general

Es presenta el nou vehicle de transport adaptat per a la població amb problemes de discapacitat o mobilitat reduïda

Per Berta Ruiz



L'autobús s'encarregarà del servei de transport de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda
Ahir el migdia es va fer la presentació del nou vehicle adaptat per a la població amb problemes de discapacitat o mobilitat reduïda. El vehicle ha estat adquirit per l'Ajuntament de Cambrils -per 180.141, 62 euros- i cedit mitjançant un conveni a l'Assemblea Local de la Creu Roja Local, que s'encarregarà del servei de transport i manteniment del vehicle durant tot l'any.

Aquest nou transport és un autobús de 43 places, que disposa d'una plataforma elevadora i amb capacitat per ubicar nou cadires de rodes. A partir d'ara, el vehicle donarà servei de transport a la gent gran -amb dificultats de mobilitat- als usuaris del Centre de Dia, Casal de la Gent Gran; i a les persones que assisteixen a Centres d'Educació Especial, Centres Ocupacionals, Centres de Treball Protegit, als usuaris del Centre de Dia per malalts mentals i serveis puntuals per als usuaris de l'Espai Gripau Blau.

A l'acte de presentació hi va ser present la regidora de Benestar Social -Rosa M. López- que va destacar "el gran avançament fet amb aquest vehicle -un dels millors de la província- i un ajut tècnic per a l'atenció de les persones amb algun tipus de discapacitat. Amb la col·laboració i assessorament de Creu Roja, treballem per aconseguir un major nivell de qualitat de vida en les persones que tenen algun tipus de dependència". Per la seva banda, el president provincial de Creu Roja -Lluís Sunyer- va agrair la col·laboració i el treball conjunt amb l'Ajuntament de Cambrils, per tal de cobrir les necessitats creixents que demanda la societat. Finalment, l'alcalde de Cambrils -Robert Benaiges- va manifestar la satisfacció de poder comptar amb un nou vehicle d'aquestes característiques, "per donar sortida real a les necessitats de la gent de Cambrils". També va destacar el desig de continuar col·laborant amb Creu Roja.

Comenta aquest article