Societat

Marató de TV3

Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils amb La Marató de TV3

Per Redacció

Els Vogadors Vent d'Estrop van fer actes, el passat dissabte al matí, per la Marató de TV3
Els Vogadors Vent d'Estrop van fer actes, el passat dissabte al matí, per la Marató de TV3 | Josep M Ferrando

El Mollet del Rec del port va acollir, aquest passat dissabte al mat, una nova tongada d’activitats que Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils organitza des de fa anys per recaptar fons per La Marató de TV3 i que gaudeix de força participació. Una de les iniciatives d’enguany ha estat fer una samarreta solidària del club a iniciativa de l’Adrià Crua.
Les activitats desplegades per la Marató van començar a les 10 del matí amb les regates populars on hi van participar vogadors i vogadores vinguts d’altres clubs de rem: Club Nàutic Bétulo de Badalona, Club Nàutic del Masnou, Reial Club Nàutic de Tarragona i Vent d’Estrop. Que van ser enregistrades per Air Drone Cambrils per fer arribar a TV3.
A la vegada es feia la Xocolatada Solidària i cap a mig matí el Vermut Solidari, que van continuar amb Zumba i amb l’espectacle de dansa de la Imperfecta Cia. Dansa. La música la van posar els DJ’s Woody i Marc Mora. Tot plegat va fer que moltes persones s’acostessin a les escales reials del moll per aportar el seu granet de sorra a La Marató de TV3 d’enguany.

Zumba al Mollet del Rec amb els Vent d'Estrop, per la Marató de TV3 / Foto: Josep M. Ferrando

 

Comenta aquest article