Informació general

Infraestructures

L'AdC demana que la partida de 150.000 euros per a l'Auditori es posi a disposició «d'altres necessitats del municipi»

Per Redacció

Imatge exterior de l'edifici de l'Auditori
Imatge exterior de l'edifici de l'Auditori | Lluís Rovira i Barenys

L'Assemblea de Cambrils ha emès un comunicat en el que mostra la seva sorpresa pel fet que el govern municipal hagi destinat la quantitat de 150.000 euros per l'Auditori "sense saber a què es destinaran". En el ple del passat 30 de novembre es va aprovar un expedient de modificació de crèdit per una quantitat d'1,2 milions d'euros i una de les partides destacades era la dels 150.000 euros per al teatre auditori. Segons l'AdC, "amb aquests diners no s'explica a què van destinats i es preveu que quedin aturats o bloquejats ja que no són ni de bon tros suficients per executar el mini projecte que hi havia previst de fer i que requeria una inversió de 712.076 euros".

L'AdC descriu la situació de l'Auditori que s'ha quedat a mig fer i que s'ha quedat amb un esquelet de formigó, "davant d'això hi hauria dos escenaris possibles: o bé dotar d'una partida de 921.876 euros més interessos per pagar el deute que es té amb la Generalitat respecte a la subvenció que es va rebre per acabar l'obra. O una segona opció que seria dotar la partida de 712.076 euros per executar el mini projecte per habilitar una part del teatre. Però el govern ha decidit tirar pel camí del mig i posar-nos en un escenari molt poc beneficiós per les veïnes i veïns de Cambrils, ja que aquests diners podrien haver-se destinat a molts altres serveis".

Com a conclusió de tot això, l'AdC demana que "es desbloquegi aquest import de 150.000 euros per posar-lo a disposició de les necessitats que té el municipi. I, per altra banda, denunciem la nefasta gestió dels espais públics de Cambrils, la manca d'efectivitat, la manca de projecte, el no saber què fer, i la deixadesa i manca de transparència".

 

Comenta aquest article