Societat

Restauració

Al Punt de Cambrils, número u dels millors restaurants «casual» d'Espanya segons TripAdvisor

Per Berta Ruiz

Imatge de l'interior del restaurant Al Punt
Imatge de l'interior del restaurant Al Punt | Cedida

La plataforma de viatgers TripAdvisor ha publicat, recentment, el seu rànquing Travellers Choice dels Millors Restaurants 2018 en les categories d'alta cuina i restaurants "casual". La classificació d'ambdues categories s'ha establert segons la quantitat i la qualitat de les ressenyes i comentaris que els clients publiquen en aquesta plataforma durant tot un any. En l'apartat dels Top 10 Restaurants Casual d'Espanya, la primera posició ha estat pel restaurant cambrilenc Al Punt –situat a la plaça del Pòsit– i dirigit per Pere Goméz. En segona posició d'aquesta categoria s'ha situat La Peninsular de Barcelona i Bococo d'Àvila.

En declaracions a revistacambrils.cat, Pere Gómez s'ha mostrat molt satisfet i orgullós d'aquest reconeixement: "no ens ho esperàvem, ens van trucar l'altre dia i ens van dir que apareixíem al número u del llista de restaurants "casual", que són els restaurants de gamma mitja. Són les valoracions dels clients i és una alegria molt agradable perquè es reconeix la feina feta cada dia. Per a nosaltres era inimaginable ser els número u d'Espanya".

Dos restaurants de l'Estat espanyol entre els tres primers

Pel que fa als Top 25 Travellers Choice Restaurants del Món, l'Estat espanyol situa al Martin Berasategui en la segona posició i al Celler de Can Roca en tercer lloc, només per darrere del francès Au Crocodile.

 

Comenta aquest article