Societat

Comerç

Nadal solidari amb #XarxaDelPort

L'associació se sensibilitza enguany contra la presència de plàstics al mar i recollirà taps solidaris en favor de la Fundació Noelia per la Distròfia Muscular Congènita

Per Redacció

Acte d'encesa de l'arbre de Nadal de la plaça del Pòsit
Acte d'encesa de l'arbre de Nadal de la plaça del Pòsit | Cedida
Aquest passat dilluns, l'associació comercial Xarxa del Port va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal. Sota l'eslògan "Nadal solidari" es va fer l'encesa de les llums de l'arbre de la plaça del Pòsit, a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i la regidora de Promoció Econòmica –Ana López–, juntament amb d'altres regidors del consistori, representants de la Fundació Noelia i membres de l'associació.
 
Aquest Nadal, l’Associació del barri del port de Cambrils, se sensibilitza amb l'estat del nostre mar i reivindica la seva presència al barri amb la crida solidària, "No més plàstics al mar" amb una campanya de recollida de taps solidaris que engega aquesta setmana a 65 establiments de l'associació assenyalats amb el distintiu, a favor de la Fundació Noelia per la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de col·lagen VI. L'objectiu és donar suport a la investigació científica d’aquesta malaltia i alhora, alliberar de plàstics el Mediterrani. L’associació s'ha compromès amb la Fundació, a realitzar diferents actes durant el transcurs del proper 2019 i convidant a tothom a fer la seva aportació entrant a la web de la fundació: www.fundacionnoelia.org.
 
Aquesta reivindicació està escenificada amb la decoració de la zona comercial amb cintes vermelles als arbres i, als seus aparadors s'hi poden trobar elements amb esperit mariner com són la cadira de remendedora típica del barri pesquer, les xarxes, els peixos... que els acompanyaran amb els eslògans, “no més carrers buits, no més plàstics al mar, més comerç a Cambrils”.

Concurs a Instagram

També s'obre un concurs a Instagram per donar visibilitat al barri. Cal seguir a http://www.instagram.com/xarxadelport
i etiquetar amb els hastags #xarxa del port i #comerç cambrils. Se sortejar una número de la Grossa de Cap d'Any i per concursar caldrà penjar fotografies dels aparadors identificats amb l’adhesiu de la campanya Nadal solidari.
Finalment, el plat fort de la campanya serà el 22 de desembre, a les 18 hores a la plaça del Pòsit, amb una masterclass de swing i ball amb BASIC escola de ball amb una doble actuació musical delquartet The F.E.O.S.’ Experience, cercavila amb concert itinerant pel barri i concert de swing per ballar.
 
A la campanya de l'associació Xarxa del Port hi col·labora el departament de Promoció Econòmica de Cambrils i l’Escola de ball BÀSIC de Reus
Dalt i baix, diferents imatges de les campanyes engegades per aquestes festes

 

Comenta aquest article