Informació general

La Guàrdia Civil deté a tres joves cambrilencs com a presumptes autors de més de 40 robatoris

Per Redacció

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou i la Guàrdia Civil de Cambrils van detenir el passat dilluns a tres joves cambrilencs com a presumptes autors de diversos robatoris amb força, robatori de vehicles, detenció il·legal i atemptat contra un agent. Els detinguts són Adams J.C. de 19 anys, presumptament cap de la banda, Daniel O.D. de 24 anys i un menor d'edat, J.JC. de 16 anys.

Segons el comunicat emès per la Direcció General de la Guàrdia Civil a Tarragona, després de detectar-se un increment de robatoris en vivendes de Cambrils, Salou, Montbrió o l'Hospitalet de l'Infant, des del passat mes d'agost, la Guàrdia Civil va posar en marxa un operatiu per tal d'aclarir els fets i localitzar els autors dels robatoris.

De l'operatiu dut a terme i després de realitzar diverses investigacions, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou i la Guardia Civil de Cambrils, van localitzar a la banda, relacionant el seu cap, a Adams J.C., amb una detenció il·legal d'una ciutadana cambrilenca, que s'havia produït recentment. El cap de la banda, se'l relaciona també amb els fets ocorreguts el passat 22 de novembre a Cambrils, quan va fugir a peu de la Policia Local, després d'intentar atropellar a un agent quan li havia ordenat que es parés i llençar-li el ciclomotor damunt. El comunicat emès per la Policia Judicial confirma que el ciclomotor que conduïa el detingut és robat.

La Policia va sol·licitar una ordre per registrar un pis a Cambrils, on hi van trobar una gran quantitat de joies, televisors de plasma, ordinadors portàtils, telèfons mòbils, càmeras de video, càmeras de fotografia digitals i altres objectes electrònics, com PDA, GPS i DVD, entre d'altres. Finalment el passat 27 de novembre van localitzar i detenir a Adams, J.C. a Tarragona.

A els tres detinguts se'ls imputen més de 40 delictes contra el patrimoni des del passat mes d'agost. Els dos adults han passat a disposició del Jutjat número 3 de Reus, mentre que el menor detingut a passat a disposició de la Fiscalia de menors.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Comenta aquest article