Informació general

Finalitza el cicle de tallers organitzat en motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Per Judit Pinazo



Ahir a la tarda es va celebrar l'últim taller de les Jornades, dirigit a membres de cossos de seguretat
El taller "Abordatge de la violència de gènere i intercanvi d'experiències" que es va realitzar ahir a la tarda al Centre Cultural, posava punt i final al cicle de tallers organitzats per l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, sota el nom "Jornades per la sensibilització, prevenció i formació sobre la violència de gènere" en motiu de la celebració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, que es va celebrar el passat 25 de novembre. Recordem que al municipi, es van organitzar durant tota la jornada de dissabte, diferents actes al Parc del Pescador, com per exemple un espectacle teatral, la lectura del manifest en contra la violència de gènere i una encesa d'espelmes en record de les 75 dones mortes durant aquest any a l'Estat Espanyol.

Durant els dies 24, 25 i 28 de novembre s'han organitzat diferents actes, majoritàriament tallers dirigits tant a professionals que actuen en casos de violència, però també al públic en general. L'objectiu de les jornades, tal i com explicava la regidora de Benestar Social, Rosa M. López, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, ha estat donar el màxim d'informació i formació per evitar que es produeixin casos de violència de gènere, detectar aquells casos en què algú l'està patint i desenvolupar un procés de millora i ajuda a la víctima.

Aquest és el tercer any que s'organitzen les jornades i el balanç un cop més, és "molt satisfactori", explicava Rosa M. López, ja que tots els tallers, amb places limitades, s'han omplert. L'èxit de les jornades fa preveure que tindran una continuïtat de cara l'any vinent.

Comenta aquest article