Esports

Vela

El regatista cambrilenc Món Cañellas es proclama subcampió d'Espanya de Làser Standard

Per Redacció

Món Cañellas a l'esquerra i Marcelo Cairo, a la competició disputada a Canàries
Món Cañellas a l'esquerra i Marcelo Cairo, a la competició disputada a Canàries | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Món Cañellas, es va proclamar, aquest passatdiumenge, Subcampió d’Espanya de Làser Standard al campionat nacional de Làser Standard i Radial celebrat a Gran Canaria dins de la Canarian Olympic Sailing Week. A aquesta gran victòria cal sumar-hi la quarta posició de Marcelo Cairo en l’absolut i la seva consecució del títol de Campió Juvenil en aquesta categoria.

En la classe Làser Standard també hi va participar el regatista del Club Alberto Guillén que va finalitzar amb una meritòria 13a posició. L’expedició de l’equip de regates, liderada per l’entrenador Pau García, la van completar Ricard Castellví i Leandre Garcia que van competir en la categoria de Làser Radial.

La victòria de Món Cañellas tanca una temporada plena d’èxits per a l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils que entre d’altres ha aconseguit la segona posició de Marcelo Cairo en el Campionat d’Europa de Làser Radial, la Copa d’Espanya de 29er per Alicia Fras i Maria González i el Campionat d’Espanya de Finn de la mà de David Terol.

Comenta aquest article