Esports

Futbol

Reus B Cambrils - La Pobla de Mafumet, empat en el derbi de filials

Per Redacció

El Reus B Cambrils i la Pobla de Mafumet van empatar en el derbi de filials que es va jugar ahir a la tarda a l'Estadi Municipal
El Reus B Cambrils i la Pobla de Mafumet van empatar en el derbi de filials que es va jugar ahir a la tarda a l'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol             Tercera Divisió            Grup 5

CF Reus B Cambrils 1 - CF Pobla de Mafumet 1

El CF Reus B Cambrils va empatar davant el CF Pobla de Mafumet en el derbi de filials entre CF Reus i Nàstic de Tarragona disputat a l'Estadi Municipal cambrilenc, ahir a la tarda. L’equip local va ser el principal dominador de l’encontre en un duel amb escasses ocasions de gol. L’equip roig-i-negre continua amb la dinàmica positiva de resultats i suma l’onzena jornada consecutiva en lliga sense perdre. Abans de l'inici del partit, els jugadors locals van repetir l'acció que al matí havia fet el primer equip del Reus al camp de l'Alcorcón i es van quedar plantats al mig del camp durant el primer minut de partit com a protesta per la situació extremadament delicada en matèria econòmica que viu el club reusenc i que fa que els jugadors portin tres mesos sense cobrar.

La primera part del derbi de filials va ser del tot igualada. El guió del partit no va tenir un dominador clar i tant Reus B Cambrils com la Pobla de Mafumet van disposar de les seves opcions. Des d’un bon inici, l’equip local es va fer amb la possessió de la pilota però va ser el conjunt tarragoní qui es va avançar en el marcador. Al minut 17’ de partit, Cisse va batre a Chechu Grana amb un xut escurat des de la banda dreta. Tot i rebre el gol rival, el filial roig-i-negre va continuar amb la possessió de l’esfèric però sense aconseguir arribar amb perill. Davant es va trobar un Pobla de Mafumet molt ben ordenat en defensa.

A la represa, el Reus B Cambrils va continuar amb la possessió de la pilota però sense aconseguir generar el suficient perill. Per la seva banda, el Pobla de Mafumet va esperar al darrere amb l’objectiu de fer mal al contraatac. El primer en tenir una oportunitat clara de gol va estar Jordi Oribe. L’extrem roig-i-negre va provar un xut creuat des de l’interior de l’àrea que gairebé serveix per inaugurar el marcador. El Pobla de Mafumet, per la seva part, també va tenir una clara ocasió de gol que el davanter visitant va xutar a les mans del porter local.

El CF Reus B Cambrils es va bolcar completament sobre l’àrea rival i al 82’ va arribar la recompensa. L’àrbitre va assenyalar penal sobre una acció a Jordi Oribe i el jugador roig-i-negre no va perdonar de cara porteria. Amb l’empat en el marcador, el Reus B Cambrils va continuar treballant de valent amb l’objectiu d’aconseguir la remuntada. Rubén Enri i Iker Goujón van gaudir de dues ocasions però no van estar encertats de cara porteria. Tot i això, el filial va aconseguir treure un punt en un partit que s’havia posat difícil des d’un bon inici.

Amb aquest empat, el CF Reus B Cambrils se situa a la 5a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 30 punts. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 16 de desembre a les 12.15 hores al camp de la UE Sants.

Comenta aquest article