Societat

Festa Major

Els elements festius protagonitzen la diada de la Festa Major de la Immaculada

La Missa Major i la professó de la Immaculada van ser els actes més destacats de la diada de Festa Major, el passat dissabte 8 de desembre. Un cop acabada la Missa, la professó es va posar en marxa pels carrers del Barri Antic

Per Lluís Rovira i Barenys

Actuació dels bastoners a la plaça de l'Església de Santa Maria, després de la professó
Actuació dels bastoners a la plaça de l'Església de Santa Maria, després de la professó | Lluís Rovira i Barenys

La Missa Major i la professó de la Immaculada van ser els actes més destacats de la diada de Festa Major, el passat dissabte 8 de desembre. Un cop acabada la Missa, la professó es va posar en marxa des de la plaça de l'Església de Santa Maria. Encapçalava la comitiva els grups festius i al darrera tancava la professó la imatge de la Mare de Déu seguida del mossèn i les autoritats municipals. En el decurs de la professó, els Xiquets de Cambrils van aixecar pilars i alguna altra estructura. Els dos grups del ball de Bastons i tots els elements de la colla gegantera Tota l'Endenga també van exhibir-se en el decurs del recorregut pels carrers del Barri Antic. Un cop de retorn a la plaça de l'Església, cadascuna de les colles va fer la seva exhibició i la matinal festiva es va donar per acabada.

Els actes festius de la diada de la Festa Major es van completar, per la tarda, amb el concert amb l'orquestra Venus i, tot seguit, el ball amb la mateixa orquestra, al Palau Municipal d'Esports. El dia abans per la nit, el mateix Palau d'Esports va acollir la representació de l'obra teatral "El tràmit". Tant el teatre com el concert i el ball van enregistrar una molt bona presència de públic.

Comenta aquest article