Informació general

Manifestació

Un bus sortirà de Cambrils per assistir a la manifestació #NoHayJusticia del 15 de desembre a Madrid

Aquesta manifestació ha estat impulsada per la Plataforma Clam per la Llibertat que ha promogut una xarxa d'una setantena d'entitats estatals

Per Redacció

Cartell de la manifestació
Cartell de la manifestació | Cedida

Cambrils organitza un bus per anar a la manifestació que es farà a Madrid sota el lema #NoHayJusticia, el proper 15 de desembre. El preu, que inclou l'anada i la tornada, és de 35 euros i els bitllets es poden comprar al Crit Publicitat, Finques Recasens o al Casal Popular El Polvorí. El bus sortirà de l'estació de busos el 14 de desembre a les 23,45h. La tornada es farà el 15 de desembre a les 17h. La manifestació a Madrid és prevista per a les 13h.

Aquesta manifestació ha estat impulsada per la Plataforma Clam per la Llibertat que ha promogut una xarxa d'una setantena d'entitats estatals que han convocat la manifestació pel dissabte 15 de desembre, una concentració que tindrà un epicentre davant la seu del Tribunal Suprem de Madrid.

L'objectiu de la campanya "No hi ha justícia" segons va explicar Núria Camps, presidenta del Clam, és "desmuntar el relat de la criminalització i de la violència" que, sobre la causa catalana però també en moltes altres lluites, s'ha intentat difondre. És per això que la campanya rep el suport de diverses entitats de caire independentista o sobiranista, però també d'àmbit estatal, per a la defensa dels drets humans, civils i polítics. El CSI d'Astúries, Andalucía en Marcha, Marxes per la Dignitat, Steilas Sindikatua, la Intersindical Canària, la CUT Galiza o l'Assemblea Feminista de Madrid en són alguns exemples. 

Comenta aquest article