Informació general

Solidaritat

El Gran Recapte d'Aliments recull 22.022 unitats per a la Creu Roja i Càritas Santa Maria i Sant Pere

Per Redacció

Foto de grup d'alguns voluntaris que van col·laborar al Gran Recapte
Foto de grup d'alguns voluntaris que van col·laborar al Gran Recapte | Cedida

El Gran Recapte d'Aliments, que va tenir lloc els passats 30 de novembre i 1 de desembre, va recollir a Cambrils un total de 22.022 unitats de productes –unes 2.478 unitats més que en l'edició de l'any passat quan es van recaptar 17.544–. La xifra d'enguany correspon als 8 supermercats que es van gestionar directament des de la Xarxa de Distribució d’Aliments de Cambrils que està formada per Càritas Santa Maria, Càritas Sant Pere i Creu Roja. Val a dir que, tant a Cambrils com a Vinyols i els Arcs es van poder donar productes a un total de 16 establiments comercials.

Els productes més recaptats han estat: llet, oli de girasol i les llaunes de tonyina, mentre que els supermercats on es va fer aquesta recollida són 8: Plus Fresc C/ Balears, Mercadona Av. Adelaida, Mercadona C/ Francesc Perez Dolç, Esclat, Lidl, Bona Àrea Plaça Carles Roig, Bon Àrea Pau Casals i la Cooperativa de Cambrils.

Per dur a terme el Gran Recapte es van mobilitzar més de 150 voluntaris entre divendres i diumenge repartits en les tasques de supermercats, magatzem de triatge i emmagatzematge d’aliments i viatges per recollir els aliments als supermercats. Com l'any passat, el centre neuràlgic d'emmagatzematge de productes va ser l'escola Joan Ardèvol.

 

Comenta aquest article