Bàsquet

Derrota del CB Cambrils femení a casa contra un rival directe com el CB La Selva

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Categoria Femenina, Grup 2

CB Cambrils 54 - CB La Selva 62

El CB Cambrils va iniciar la segona volta amb una derrota contra un rival directe de la part mitja de la classificació. El partit es va iniciar amb sensacions molt similars a la setmana anterior, amb moltes imprecisions i molts errors no forçats. LEs cambrilenques tampoc van ser capaces de dominar el rebot contra un equip relativament més baix pel que fa al joc interior.
Per la seva part, les jugadores de la Selva del Camp van tenir un gran encert des de la línia de 3 –6 triples en 15 minuts–, els tres últims consecutius. Amb aquesta efectivitat ofensiva van assolir el màxim avantatge visitant (18-32). A partir d'aquell moment, els canvis defensius van començar a posar nervioses a les visitants, qui ja no anotaven amb tanta facilitat, mentre que les cambrilenques van començar a anotar, fins a deixar el marcador al descans 30 a 38.
A la represa, el CB Cambrils va pressionar de valent i va començar a capgirar el partit. Les cambrilenques aconseguien sortir al contraatac aprofitant els errors de la primera línia, fins a arribar al darrer període amb empat al marcador. Va ser en el darrer període quan l'equip local va tenir un desencert total. La Selva ho va saber aprofitar per sentenciar el partit amb un parcial de 0 a 6.