Societat

L'Associació d'Antics Alumnes la Salle ultima els detalls de la propera festa de Reis

Per Lluís Rovira i Barenys



Moment de l'homenatge al germà Narcís, en el decurs de l'assemblea de l'AAA la Salle
L'activitat que portarà a terme l'Associació d'Antics Alumnes la Salle de cara a les properes festes nadalenques serà força intensa tal i com ja és habitual en aquesta entitat. Dintre d'aquestes activitats, la festa de Reis és la que contempla una més gran complexitat i a la que, a hores d'ara, s'hi estan donant els últims detalls organitzatius. Un dels problemes més importants a resoldre és el de saber si la façana del port que actualment està en obres estarà transitable la nit del dia 5 de gener en motiu de l'arribada dels Reis Mags de l'Orient. La setmana vinent es farà una reunió de coordinació amb els responsables municipals per a tractar, entre d'altres aspectes, aquesta qüestió. D'altra banda, cal recordar que l'any passat es van estrenar les noves carrosses, més grans que les anteriors, i per aquest motiu es va escurçar el recorregut de la cavalcada en algunes parts de la població. Enguany, aquest recorregut es modificarà una mica a la zona de la vila ampliant aquest recorregut. Pel que fa a les recollides de cartes es continuaran fent al parc del Pescador, a la platja, i a la plaça d'Espanya, a la vila.

Una altra de les activitats nadalenques que organitza l'AAA la Salle és el concurs de pessebres que enguany arriba a la 49a edició. El jurat visitarà els pessebres concursants el diumenge 31 de desembre. Enguany s'ha convidat a membres de l'Associació Cultural de Vilafortuny a participar com a membres del jurat.

I la tercera activitat nadalenca de l'associació és la Campanya del Pot, una activitat que segons va explicar el president de l'AAA la Salle, Josep M Crusells, "va a menys i de cara a l'any vinent es reorientarà".

Homenatge al germà Narcís

Aquest passat diumenge es va celebrar l'assemblea ordinària de l'AAA la Salle que, entre d'altres coses, va servir per a retre un homenatge al germà Narcís que fa gairebé 50 anys que va arribar al col·legi la Salle de Cambrils. L'Associació va obsequiar el germà Narcís amb un televisor.

En el decurs de l'assemblea es va fer un repàs de l'activitat portada a terme per l'entitat en el darrer any entre la que destaca l'organització de l'Homenatge a la Vellesa, l'organització de la festa de Reis i la participació a la processó del Divendres Sant. A banda, la junta de l'entitat ha participat en la caminada a Montserrat, a la processó del Dimecres Sant a Tarragona, a la Mostra d'Entitats i ha col·laborat a la 8a Trobada de Gegants. Una altra activitat extraordinària va consistir en fer d'amfitrions als membres de l'AAA la Salle de Benicarló en motiu del centenari de la Salle en aquesta població castellonenca.

En un altra apartat de l'ordre del dia es va fer un balanç econòmic de l'entitat i, també, es va presentar la nova imatge corporativa de l'Associació.

Renovació de la junta

Un dels punts de l'ordre del dia era el de l'elecció de càrrecs a la junta directiva de l'entitat. No es va presentar cap candidatura alternativa per la qual cosa es va renovar la junta actual incloent-hi alguna incorporació. Josep M Crusells continua com a president de l'entitat, Carles Martí com a vicepresident, Francesc Pujals com a secretari i Salvador Olivé com a tresorer. Com a vocals hi ha Josep M Vidiella, Roger Dalmau, Josep M Pallisé, Jaume Ferré, Pere Mas, Sergi Sugrañes, Miquel Pijoan, Jordina Font, Antonio Muñoz, Joan Anton Plana, Joan Josep Bages, Núria Martínez, Yoana Elorza, Ricard Gallego, Gerard Salvadó i Laia Olivé


Comenta aquest article